miercuri, 4 noiembrie 2015

Oua de prepelita proaspete

         Comparativ cu oul de gaina, oul de prepelita are o compozitie mult mai complexa in principii active. Acesta contine de 5 ori mai mult fosfor, de 7,8 ori mai mult fier, are de 6 ori mai multa vitamina B1 si de 15 ori mai multa vitamina B2. De asemenea, mai contine vitaminele A, D3, E, alaturi de minerale esentiale, precum calciu, zinc, potasiu si sulf.

        Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman indiferent de varsta, regleaza si imbunatateste activitatea inimii si activitatea aparatului circulator, regleaza aciditatea gastrica, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, are efecte benefice in tratarea bolilor de rinichi si de ficat, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului linfatic si al celui imunitar. Ajuta la formarea neuronilor din sistemul nervos central la copii si intarzie procesele degenerative de imbatranire, stimuleaza metabolismul, fiind de folos in curele de slabire si in prevenirea si tratarea obezitatii. Scade colesterolul, protejeaza inima si intreg sistemul circulator, trateaza astmul, diabetul si tuberculoza.

Cura cu oua de prepelita 

         Ouale se administreaza dimineata inainte de micul dejun. Este recomandat a fi inghitite crude si cu galbenusul intreg, fara sare, zahar sau substante aromate. Persoanelor care nu suporta aceasta maniera se recomanda amestecul cu miere de albine, lapte, lamaie, branza proaspata sau pulpa de fructe. Micul dejun se va servi dupa aproximativ o ora. In cazul unor boli digestive sau al anemiilor severe, micul dejun se poate servi la o jumatate de ora dupa administrarea continutului oualor. Tratamentul se poate relua dupa trei saptamani de pauza la adulti, iar la copii, dupa doua, trei luni.



Cura de 120 de oua

- pentru hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor;

Cura de 120 de oua in 32 de zile pentru adolescenti intre 11-15 ani:
- in primele 4 zile - cate 3 oua/zi;
- intre a 5-a si a 30-a zi - cate 4 oua/zi;
- in a 31-a zi - 3 oua;
- in a 32-a zi - 1 ou;


Cura de 120 de oua in 26 de zile, pentru adolescenti 16-18 ani si adulti:
- in primele 2 zile - cate 3 oua/zi;
- in a treia zi - 4 oua/zi;
- in a 25-a zi - 3 oua;
- in a 26-a zi - 2 oua;




Cura de 240 de oua

- TBC, afectiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronsic, anemie, impotenta, guta, migrene, nevroze, neurastenie, obezitate, dizolva depunerile de colesterol si impiedica formarea altora, previne arterioscleroza, regenereaza sistemul nervos etc.

Cura de 240 de oua in 50 de zile, numai pentru adulti:
- in primele 2 zile - cate 3oua/zi;
- in a 3-a zi - 4 oua /zi;
- intre a 4-a si a 48-a zi - cate 5 oua/zi;
- in a 49-a zi - 3 oua/zi;
- in a 50-a zi - 2 oua.zi;



Cura pentru copii

Cura de 60 de oua in 30 de zile pentru copii 1-3 ani: 2 oua/zi;
Cura de 60 de oua in 20 de zile, pentru copii 4-7 ani: 3 oua/zi;
Cura de 90 de oua in 30 de zile, pentru copii 8-10 ani: 3 oua/zi;


Ouale se pot lua din piata, dar ina anumite momente nu am gasit. La Mega Image, sectiunea de lactate, am gasit oua de prepelita intr-o caserola.

Pentru comenzi si livrari la domiciliu: 0756057350, 0724689986






0 comentarii :

Trimiteți un comentariu