duminică, 22 noiembrie 2015

Bagheta pentru purificarea, alcalinizarea si ionizarea apei

Cu aceasta bagheta se obtine apa pura si alcalina oriunde ne-am afla, avand avantajul portabilitatii.

Functiile baghetei:

  • purifica apa, elimina clorul rezidual, impuritatile si calcarul;
  • confera apei un ph alcalin de 7,8 - 9;
  • genereaza ioni negativi;
  • mineralizeaza apa;
  • activeaza sienergixeaza apa potabila;
  • restructureaza apa, de la clasteri formati cate 15-16, la microstructuri de 5-6 molecule de apa


Cele mai deosebite efecte ale baghetei, care o fac unica pe piata sunt:

1) ORP (Potentialul Oxidant/Reducator sau Potentialul RedOx) al apei poate fi adus la valori de - 500 mV, ceea ce inseamna ca apa devine un antioxidant foarte puternic. Rezultate asemanatoare se pot obtine doar cu filtre de apa ce au preturi de mii de dolari. Apa alcalina si ionizata reprezinta o revolutie sau mai bine zis o evolutie atunci cand vorbim de calitatea apei potabile. Prezenta ionilor negativi de hidrogen este o calitate remarcabila a apei purificate cuajutorul baghetei, care devine astfel un antioxidant mai puternic chiar decat vitaminele A, C, E, ceaiul verde si alte substante antioxidante cunoscute. Aceasta datorita potentialului oxioreducator mai ridicat, cu atat are o putere mai mare a neutraliza radicalii liberi.

2) Poate genera ioni negativi de hidrogen. Consumand o apa imbogatita cu anioni de hidrogen, procesul de imbatranire, bolile de inima si diabetul pot fi efectiv prevenite si/sau suprimate.

Apa ionizata si alcalina, obtinuta cu ajutorul baghetei capata proprietati profilactice si curative multiple, fiind capabila sa previna bolile cardiovasculare, cancerul, ateroscleroza, diabetul zaharat, malabsorbtia substantelor nutritive si vitale, constipatia, degenerarea tesuturilor, imbatranrirea prematura, aciditatea organismului etc., poate elimina simptomele menopauzei si regla ciclul menstrual, fiind si un excelent detoxifiant.

Rezultatale cercetarilor efectuate in Japonia pe tema calitatii apei potabile confirma in mod clar ca apa imbogatita cu ioni negativi de hidrogen are un rol foarte important in mentinerea sanatatii si previne aparitia a numeroase boli.

Acest tip de baghete este folosit in Japonia, Statele Unite ale Americii, Germania, iar apa restructurata cu ajutorul lor, este considerata ca fiind "cea mai buna apa din secolul 21".
Bagheta este usor de transportat, are greutate redusa si foarte usor de curatat. Poate fi utilizata in recipiente de platic, dar recomandabil este sa se utilizeze cele de sticla.
Imbogatita cu hidrogen, apa patrunde la nivelul celulelor, furnizandu-le proprietati antioxidante, neutralizand radicalii liberi, mentinand astfel organismul tanar si sanatos.

Bagheta contine turmalina, piatra maifan, pudra de argint, piatra Pi.

La prima utilizare se deschide ambalajul de ceolofan in care e infasurata bagheta. Intr-o sticla de 500 ml se realizeaza un amestec de apa cu otet in proportie de 1:4, in care se introduce bagheta. Se pune capacul la stacila si se agita 10 secunde, apoi se deschide capacul, se lasa bagheta in solutia respectiva 5 minute, apoi se scoate bagheta si se xlateste cu apa rece.Dupa acest procedeu de activare, bagheta e gata pentru a fi utilizata. Se repeta procesul de activare al baghetei o data pe luna sau mai devreme daca se observa depuneri de reziduuri pe suprafata acesteia.

Cum se utilizeaza?

Se introduce bagheta intr-o sticla de 500 ml si peste ea se toarna apa potabila sau apa plata 400 ml. Se pune capacul, se agita 30 de secunde. Asteptati 15 - 30 minute inainte de a o consuma, acesta este timpul necesarpentru ca bagheta sa isi faca efectul.
Bagheta este proiectata pentru alcalinizarea si ionizarea unui volum de 400 ml de apa, o cantitate mai mare poate reduce capacitatea baghetei de a produce hidrogenul si deci si calitatile antioxidante ale apei. Lasata sa actioneze o perioada mai mare de timp (12 ore), bagheta produce apa mult mai gustoasa, dulce alcalina. Pentru sticle mai mari pot fi folosite, proportional, doua sau mai multe baghete simultan.

Atunci cand nu sunt in uz, baghetele trebuie sa ramana in apa, nu pot fi lasate in aer liber pentru ca le afecteaza durata de viata.

Efectele fizico-chimice ale baghetei
pH: modifica pH-ul apei potabile de la pH 7 la pH 7,8-9
Continut de hidrogen: de la 0,051 ppm (apa potabila) la 0,4~2 ppm
Tensiunea superficiala: de la 73dyn/cm (apa potabila) la 64  dyn/cm
ORP: de la +450 ~550 mV pa potabila) la -150 ~ - 500mV





0 comentarii :

Trimiteți un comentariu