duminică, 18 octombrie 2015

Sistemele Hubert

Intr-una din zile am fost la o prezentare la Forte Life a sistemelor Hubert. Acest sistem descoperit de Hubert Jentsch reprezinta un calcul numerologic al numelui, al datei de nastere pentru a obtine diverse concluzii cu privire la destinul, personalitatea, cariera  si compatibilitatile cu alte persoane.

Mai multe informatii cu privire la acest sistem le veti obtine de pe siteul http://www.rumba-imensity.de/ pentru cine intelege germana. La momentul cand am fost prezenta la workshop am inteles tot, dar  acum aproape ca am uitat tot.
Despre sistemul 21 sau cum sa gasesti partenerul ideal (intr-un pdf in franceza), click pe http://www.aurelia-soare.de/ si apoi pe textul  Le Système 21.

Ceva asementor am gasit pe siteul Garbo.

Doamna Aurelia Soare ofera consultanta cu privire la solutiile legate de partener, schimbarea sortii in pozitiv prin schimbarea numelui, analiza karmei, analiza personala.
Iata ce mai aflam: 

 " Cand procedati corect aveti succes cand nu, aveti esec !

Ciudat, atunci cand oamenii se casatoresc si accepta numele partenerei, sau al partenerului sau isi iau nume de artist, nu uita niciodata sa il foloseasca, cu toate ca de multe ori acest nume ii schimba soarta negativ sau pozitiv.
Soarta schimbata la femei (din pacate inconstient); se casatoresc de mai multe ori si isi iau numele sotului, isi vor da seama cu ce nume le-a mers mai bine, daca au avut succes sau insucces probind Hubertus System 21."

Mai jos sunt instrumentele necesare de calcul, adica legatura intre litere si cifre pentru calcul pe care le veti gasi in pdf-ul Sistem 21 de pe siteul Aureliei.




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu