vineri, 30 august 2013

Lectii de seductie de la Marin Preda

In ultimii ani a avut loc o adevarata explozie de cursuri, seminarii si workshopuri, de la cursuri pentru calificari si recalificari, pana la dezvoltare personala, meditatii de regasire interioara, gatit raw sau non-raw, lectii de seductie (mai nou) si multe altele.

Ideea e ca toti vor sa invete, ceea ce nu-i de ici de colo.
Buun. Am dat la un moment dat de un articol interesant despre Marin Preda. Iata pasajul cu pricina, care mi-a atras atentia:

"S-au reîntâlnit, pe plajă, ziua următoare. Iar de atunci au stat tot timpul împreună, mâncând din același ceaun și lenevind la soare pe același cearșaf. Ba chiar mai, prima cerere neoficială în căsătorie, avea să apară chiar a doua zi: Marin Preda a rugat-o  să-i cumpere o limonadă. Ea a acceptat, gândindu-se că  “poate n-are bani la el”.    Și i-a spus, în glumă: “Uite-așa se compromite o femeie”. Iar el a răspuns prompt: “Dacă te-am compromis, te iau de nevastă”."

http://webcultura.ro/mistuitoarea-poveste-de-dragoste-din-care-s-a-nascut-cel-mai-iubit-dintre-pamanteni/

Adica, care va sa zica, rolul Salvatorului a fost jucat chiar de Marin, care ajuta o femeie la ananghie, datorita compasiunii lui puternice si desavarsite. Acest aspect are loc dupa ce o coboara nitel, ca sa aiba ce urca, dupa ce se foloseste de instinctul matern al Aurorei, care, ca orice femeie miloasa, vrea sa ajute semeni in suferinta, pentru ca ei probabil nu au bani.

E ceva nou in filmul asta vechi, fata de filmele noi? Da, personajele, decorul si cuvintele. A facut domnul Marin (nu a contat cum arata - vezi poza din link) lectii de seductie pe plaja inainte? Nop...se pare ca asa se nascuse el, invatat.

Cum ar veni, concluzie: a reusit sa o seduca natural.




Un comentariu :