vineri, 2 august 2013

Atlantykron - Tabara de vara de pe alta planeta

Astazi, 2 august, se deschide un portal catre un taram nou, departe de lumea dezlantuita.

Unde anume? Pe o mirifica insula aproape de vechea cetate de la Capidava, langa Cernavoda, judetul Constanta, un loc salbatic unde stiinta, cultura si studiul se imbina cu spiritul aventurii si distractiei, dand adevarate jaloane de viata tinerilor care se incumeta sa intre in hora cunoasterii si cercetarii din acest peisaj minunat.


Motto-ul programului Atlantykron 2013 este "Ferestre catre viitor", ferestre care vor fi deschise in cadrul diferitelor cursuri, conferinte si videoconferinte, unde isi vor da aportul laolalta experti lideri mondiali, invitati speciali precum astronautul Dumitru Dorin Prunariu, Guy P. Djoken, presedinte al Asociatiei Cluburilor Unesco,  Roberto Quaglia, scriitor, vicepresedinte al Societatii Europene de Science Fiction; Alexandru Mironov, scriitor, ziarist de stiinta, fondator al Programului Atlantykron, Dr. Florin Munteanu, presedintele Centrului pentru Studii Complexe, Dr. Teodor Vasile, doctor in psihologie si in stiinte medicale alternative, Dan Farcas, matematician, informatician, cercetator roman al fenomenului OZN, Prof. Dr. Leon Zagrean, seful catedrei de Fiziologie a Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti, Valentin Nicolau, scriitor, publicist, Director Grupului Nemira si nenumarati alti invitati virtuali si coordonatori.

Sper sa ajung intr-un weekend si sa asist macar la o parte dintr-un curs, conferinta sau videoconferinta, cort mi-am gasit, deci vasle imi mai trebuie. :)

Mai multe detalii, o sa gasiti aici, pe siteul lor oficial: http://atlantykron.org

PS. Nu pot sa nu adaug si un comentariu referitor la o gluma facuta intr-un afis de genul celui de mai jos si preluata ad litteram de cei de la Cuget Liber:






"Evenimentul va fi urmat de distracţiile oferite de tabăra de la Capidava, între 2 şi 11 august, unde vor fi artişti precum Traian Minune, Sorin Repanovici, Nicu Dobre, care vor interpreta şlagăre dispărute şi old school disco. "

:))



0 comentarii :

Trimiteți un comentariu