vineri, 14 noiembrie 2014

TEDx la Constanta

Wow, cand am citit nu mi-a venit sa cred.
Este o asa mare nevoie ca informatia sa ajunga acolo unde trebuie pentru ca cel care are nevoie de ea sa faca ce trebuie. Stiu, stiu, in diferite articole despre dezvoltare personala s-a tot zis ca acest cuvant e bine sa fie scos din vocabular, pentru a nu ne "stresa", pentru a intra intr-o "curgere" a vietii...
Dar, fiecare alege...
Alegi sa fii prezent la acest eveniment?

Pe pagina lor ai toate detaliile: http://tedxconstanta.ro
Ce reprezinta TEDx Constanta?

"TEDxConstanta este o initiativa ce aduce conceptul TED.com la malul Marii Negre. Acest eveniment este destinat unui grup de oameni curiosi, dornici de cunoastere si networking de calitate. TEDxConstanta este un eveniment solidar misiunii TED de a raspandi idei grozave ce merita impartasite."



Pe data de 22 noiembrie 2014, la Teatrul National de Opera si Balet Constanta se va desfasura o intreaga serie de forte, speakerii impartasind experientele proprii, reprezentand pentru fiecare din noi shortcut-ul la noi invataturi, cunostinte si moduri de a aborda lumea in care traim.

Out of the box reprezinta iesirea din coaja protectoare, dar limitatoare a oului, parasind o lume veche si intrand intr-o lume noua, capatand noi perspective, solutii, inovatii, concepte. Pentru ca sa avansezi pe urmatoarea treapta, trebuie sa renunti la treapta de mai jos, asigurand astfel evolutia, receptivitatea, creativitatea fiind esentiale pentru orice inceput de drum.
Era o vorba: "Pentru ca cineva sa are, cineva trebuie sa mediteze". Acesti oameni vin cu propriile lor concluzii, pentru a le pune ulterior in practica: "pentru ca cineva sa mediteze, cineva trebuie sa are".
Pentru a castiga o invitatie la evenimentul aflat sub ideea constantaoutofthebox, mai multe detalii le puteti afla de pe Facebook, https://www.facebook.com/TEDxConstanta

Din punctul meu de vedere am spus ce inseamna "out of the box" mai sus.
Pentru tine ce inseamna "Think Out of The Box"?







Un comentariu :