sâmbătă, 27 septembrie 2014

O zi frumoasa si sanatoasa de vara

Veselia si muzica din jur se estompeaza in jocul sticlirilor apei albastre la care ma uit lung... 



Exact in urma cu doi ani ma uitam la aceasta imagine, dar eram in cu totul alta forma atunci, un alt spirit ma insufletea... Ca un copil, gustam din bucuria impactului cu apa, lasam razele soarelui sa se joace cu mine, alergam de colo-colo la un alt tobogan cu apa si apoi la altul, incercam fel de fel de atractii din parcul acvatic din orasul meu. M-am dat in Twister, Black-Hole, in palnia cu colac si cate si mai cate. 

Acum dupa ce am trecut prin diverse peripetii legate de sanatate, spiritul dominator era acela de a fi precauta, de a nu ma lansa in diverse acrobatii, iar sezlongul si umbrela imi erau alaturi. Despre acest aspect, discutam cu o prietena mirandu-ne amandoua cum de nu am apreciat sanatatea cand am avut-o si cum de omul apreciaza ceva cand nu il mai are. Nu ne venea sa credem ca am avut aceleasi revelatii.

Pentru ca nu vreau sa dau importanta momentelor grele in defavoarea celor frumoase si placute, hai sa zicem "cele rele sa se spele, cele bune sa se adune" si sa privim cu speranta in viitor, la noile provocari ale vietii, pentru care trebuie sa fim in buna forma.


Pentru aceasta buna forma sau - sa nu fim modesti si sa zicem - cea mai buna forma, ne vom folosi de toate informatiile care ne sunt puse la dispozitie pentru o mai buna sanatate. Si iata ca "cere si ti se va da", informatia a venit la noi sub un aspect interesant si anume imbinarea intelepciunii naturii cu stiinta moderna, care a dus la aparitia produselor Himalaya, companie din Bengalore unde cunoasterea straveche ayurvedica este trecuta prin lupa tehnologiilor moderne ale Departamentului de Cercetare si Dezvoltare, alcatuit din peste 100 de specialisti: medici, biochimisti, farmacisti.


Aici putem testa produse precum Septilin-ul, care este un imunomodulator natural si scut pentru organismul tau.



Mai multe detalii despre Septilin, puteti gasi aici.

Acesta este unul din produse, dar mai pot fi gasite diferite remedii pentru ficat, pentru memorie, mentinerea greutatii corporale, pentru tuse, pentru sindromul ovarului polichistic etc. Dar sa nu uitam cosmeticele, sapunurile, cremele naturale, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Acum tot tabloul capata consistenta si se transforma sub ochii nostri asa:






Hei, am raspuns provacarii lansate de blogalinitiative.ro. Daca lasi un comentariu aici, poti castiga un voucher de 50 de Euro cu care poti cumpara produse de pe  http://www.hboutique.ro/ .
Hai sa avem sanatate si succese!

7 comentarii :

  1. Am auzit de produsele himalaya numai vorbe frumoase.Am folosit si eu la un moment dat antiseptic cream ,ma oparisem cu ulei incins si asa am aflat de la amici despre antiseptic cream am folosit-o si a mers relativ usor.Pe scurte este un produs bun

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, Adrian, asa este, am folosit si eu crema de la Himalaya, dar din aceea hranitoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. am folosit produse de la Himalaya,in special Herbolax ,am avut rezulate foarte bune,mi-am rezolvat constipatia.

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am folosit Liv 52 si masca de fata cu Neem, produse foarte bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana Dumitracheseptembrie 30, 2014

    Rumalaya Forte il recomand pacientilor mei pe termen lung 3-4 luni si gelul in perioadele de acutizare, cu efecte bune in ameliorarea simptomelor, in special daca sunt asociate cu tratamente de fizioterapie. Dr. Diana Dumitrache

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit Liv52, foarte bun, il recomand oricui are probleme hepatice!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca tot de la ei este si Bonnisan pentru bebei; ai mei l-au apreciat ;)

    RăspundețiȘtergere