vineri, 9 mai 2014

"Caravana Pretuieste Viata" 2014



         Pe 7 mai 2014, am avut ocazia sa ajung la un eveniment deosebit ca gingasie si aport de sensibilitate feminina pusa in slujba unor scopuri caritabile, dar si de promovare, informare.
         Toate acestea au avut loc in cadrul Casei de Cultura din Constanta, care a gazduit "Caravana Pretuieste Viata", promovata de Andreea Marin. S-a vorbit despre nenumaratele beneficii ale fortei vindecatoare ale plantelor Dacia Plant, despre siteul scoalamamelor.ro, despre spitalul Acibadem din Turcia,  iar la sfarsit am aflat ca a fost in vizita pe scena si Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului (am ajuns mai tarziu, nu m-am dus de la inceput).

           Am reusit sa fac cateva poze, asa cum se vad ele.


Caravana Pretuieste Viata

Caravana Pretuieste Viata

Caravana Pretuieste Viata

Caravana Pretuieste Viata




            La sfarsit a avut loc un concurs, constand in extragerea unor bilete completate cu datele persoanei, plus un abtibild lipit pe ele, oferit de cei de la Dacia Plant in momentul achizitionarii unuia din produsele din gama "Ingerasul", aflat la standul de la intrare. Bineinteles, s-a extras si premiul cel mare care ofera celor doi, mama si copilul, posibilitatea sa participe la "Tabara Naturii", de vineri pana duminica, la Brasov, pentru ca cei doi sa petreaca mai mult timp impreuna.

           Cu un astfel de bilet am castigat si noi un pachet Dacia Plant, constand in urmatoarele produse: ceai "Sanatatea cailor respiratorii", retete originale din plante ale academicianului prof.dr.farm Ovidiu Bojor, un ceai de musetel, 60 de comprimate Drenor Hepatic, flux natural pentru bila, Spirulina, aminoacizi esentiali, Sirop de tuse, marca "Ingerasul", supliment alimentar cu un continut ridicat de proteine si fibre vegetale, Zveltaform, cu mango si fructul pasiunii si un tricou pentru copiii in jur de 4-5 ani, cu sigla "Ingerasul".

            Si nu numai. Castigatorilor li s-au facut fotografii pentru a aparea ulterior pe un banner urias. De asemenea, li s-au oferit doua diplome, una pentru faptul ca au castigat, una pentru un program de sanatate la spitalul Isis, constand in diferite analize si ecografii.


Produse Dacia Plant


Aici sunt cateva informatii despre spitalul Acibadem.
Mai multe informatii si poze despre eveniment le puteti accesa pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/AndreeaMarinforFriends
Si de asemenea, un alt articol despre aceste eveniment "Caravana Pretuieste Viata", aici.















0 comentarii :

Trimiteți un comentariu