duminică, 5 octombrie 2014

Ce este Yuka in Constanta?

Poate ati fi tentati sa ziceti ca este o planta decorativa, asemanatoare unui palmier, pe careo puteti vedea prin birouri, apartamente. Ceea ce este si adevarat. Se mai numeste "pomul vietii" si are proprietati terapeutice precum detoxifiere, purificarea sangelui, intarirea sistemului imunitar.


Bineinteles, cu prima ocazie o sa imi cumpar aceasta planta in scop terapeutic, pentru a testa pe pielea mea, efectele ei si asta deorece in ultima vreme, fac genul acesta de teste pentru imbunatatirea sanatatii.
Dar ce este Yuka in Constanta?
In Constanta, Yuka Mobili este mobila viitorului, la realizarea careia si-au unit eforturile si maiestria echipa Yukka Mobili, arhitecti si designeri, pe an ce trece imbunatatind-o si adaptand-o personalitatii si necesitatilor clientului. Colectiile Yuka sunt Terra, Laguna, Pandora, Infinity, Clasic.
De ce am pomenit de planta yucca? Deoarece de aici provine numele acestei societati comerciale, dupa cum ne spune Directorul de vanzari, Mihai Constantin. Aceasta societate a fost infiintata in luna decembrie a anului 2000 si trece printr-o serie de schimbari, o scurta istorie a mobilei putand fi citita aici. In 2012  se deschide noul showroom de pe Bdul Tomis nr.334, Bl ST8, cu o suprafata de cca 500mp.
Fiecare nume de colectie porneste de la un concept. Terra porneste de la a fi cu picioarele pe pamant, fiind mai accesibila ca pret, Laguna, mai exotica, Pandora cu diferite locuri de ascuns diverse obiecte sau bani, Infinity, cu posibilitati nenumarate si bineinteles, iubitorii stilului Clasic, nu au fost nici ei uitati.
Colectiile YUKA sunt completate cu electrocasnice, saltele, scaune si mese, fara a afecta armonia liniilor designului.
Cum am ajuns sa vizitez acest showroom? Yuka Mobili a organizat o intalnire a bloggerilor si iata-ne, eu, Diana, Alexandru si Adriana, in aceasta aventura mobiliera in care o apasare fina deschidea un sertar, usa unui dulap, culisarea unei usi de sifonier, aprinderea luminilor prin simpla prezenta a noastra in incapere, ridicarea capului patului sau a picioarelor sau intinderea lor la apasarea unei telecomenzi, iesirea unei insulite a unui aragaz format din sticla, ca tabloul de comanda al navei Enterprise. Initial nici nu am stiut ca este aragaz, m-am gandit ca o fi vreun Home Cinema, daca tot vazusem inainte boxele ascunse in spatele patului. 
Pentru o clipa am avut impresia ca sunt intr-un film SF. Nu am mai vazut pana acum o imbinare atat de armonioasa si de reusita intre tehnologie, creativitate si simt practic. 
La intrare ne-au intampinat Sorin Amzu si Directorul de marketing, Antonina Maritoi. Prezentarea showroomului realizata cum am zis mai sus, de domnul Director de vanzari, Mihai Constantin, a fost interactiva, plina de informatii, umor, diversitate si dinamism. 

Aici am filmat putin din prezentare si usurinta cu care se desface si se face patul.







Aici e un filmulet prezentare al celor de la Yuka Mobili.






Aici, incepem cu o bucatarie colectia Clasic si apoi celalalte bucatarii...










Mai multe informatii, puteti afla (in afara de site), de pe pagina de facebook Yuka Mobili.

Dar, hei, iata ca avem si un CONCURS!

Scrieti un comentariu la acest articol, iar la sfarsitul campaniei, pe 3 noiembrie se vor afla castigatorii atat a bloggerilor participanti, cat si a celor care au comentat la articolele despre Yuka Mobili.

Ce puteti castiga?

Un pachet format dintr-o perna + stick USB personalizat, 8GB pentru fiecare cititor castigator. Astfel daca sunt cinci bloggeri inscrisi, vor fi cinci cititori premiati.

Deci ia visati putin, ce colectie de mobila v-ar placea?


4 comentarii :

  1. Yuka Infinity mi-se pare deosebita. Moderna, are un design mai diferit fata de ce am vazut pana acum, culorile sunt intrigant de atragatoare pentru o bucatarie asa cum visez :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, culorile atrag atentia deoarece ei folosesc si o psihologie a culorilor (despre care o sa vorbesc in urmatorul articol despre Yuka). :)

      Ștergere
  2. Sincer arata intr-un mare fel toate aceste produse si din ce am auzit si citit par de o calitate deosebita.Pe mine m- a fascinat bucataria mov...cu ciclam...dar in aceeasi masura ma atrage si un dormitor deosebit mai exact patul pe care l- atestat Nelida.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am testat, l-am testat. :D Dupa cum se vede pe pagina de Facebook Yuka Mobili.

      Ștergere