luni, 2 iunie 2014

Am fost la intalnirea bloggerilor din Constanta

 De data aceasta cu numarul 16. 

 Unde anume? La City Bistro Cafe, o terasa din spatele City Park Mall, duminica 25 mai 2014. Hauleu... a trecut ceva vreme de atunci cu 1 iunie cu tot (pe care l-am petrecut tot prin zona, de data aceasta arhiplina).
Umbrelutele ne-au aparat de soare cat au putut ele, cu ocazia asta ne-am mai schimbat locurile in functie de umbra si de soare.

Joie a venit cu o gramada de prezervative Durex, cu sortimente ca la biscuiti, unele nici nu stiam ca exista. 
Durex Feel Ultra Thin, Mutual Pleasure, Tickle Me si mai erau si altele nestiute si nebanuite. La plecare a insistat sa mai luam, caci ii ramasesera, dar eram satui de atatea prezervative si au ramas in cutie acolo.
Aparitia neobisnuita a intalnirii a fost Chinezu, noi toti simtindu-ne in acel moment "din provincie". 
Pustiul.ro a fost cel care s-a ocupat cu pozele. Nu eram intr-o stare excelenta, ca sa nu zic varza, asa ca nu m-am bagat prin ele, desi apar in cateva. 

Am mai vorbit cu Zak (mi-am dat seama ca nu numai eu am probleme), Sagittarius (care se plangea si el de nu stiu ce), Sorin Amzu, despre picanterii SEO, Adrian Siea ne-a fascinat cu al sau ghid constantean si despre faptul ca a avut grija de copii in strainatate, apoi ca si-a atras foarte multi vizitatori pe blogul lui pentru ca si-a povestit frustrarile pe care femeile le-au recunoscut intr-un procent destul de mare.
Mai multe despre blogmeet, cine a fost, ce blog are etc o sa gasiti aici.0 comentarii :

Trimiteți un comentariu