marți, 17 mai 2016

Blue Beam software

In ultima vreme (sa zicem) , toata lumea isi pune intrebari cu privire la realitate, ce e realitatea, ceea ce percep este realitate sau iluzie? Realitatea pentru fiecare din noi e o rezultanta a simturilor noastre, dar nu inseamna ca ceea ce vine prin simturi e real... Suntem in maya, iluzia cosmica, ne spune traditia hindusa...deci dualitatea realitate-iluzie e un concept vechi de mii de ani.
Despre iluzie - realitate  ne convingem cel mai mult in realitatea virtuala, jucand un joc, vizionand un film, traim alaturi de actori, suferim, plangem si radem alaturi de ei, desi stim ca ei sunt actori, se prefac, joaca un rol.
Tehnologiile avanseaza si fac ca bariera intre realitate si iluzie aproape sa dispara.
Iata ca proiectul Blue Beam e la indemana, a fost pus in aplicare intr-o scoala pentru a se vedea ce se poate face, spre distractia copiiilor.Din punct de vedere filosofic, spiritual, Deepak Chopra adauga cateva idei cu privire la aceste tehnologii, holograme .Iata ca si industria muzicala se va folosi de aceste tehnologii.


Chiar si un concert al lui Michael, care nu stiu daca se va tine ori ba, ca l-am gasit printr-un search pe nea Gogu.

http://www.eventim.ro/ro/bilete/michael-jackson-the-ultimate-thriller-bucuresti-piata-constitutiei-877463/performance.html

imagine google search

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu