luni, 28 martie 2016

Pahare Vivo - oferta Mega ImageDe  ani de zile, vivo| Villeroy & Boch Group realizeaza produse care delecteaza atat prin frumusete, cat si prin rafinament, cat si prin atentia la detaliu si calitatea net superioara.
Punctul central in crearea unei astfel de game a fost acela de a oferi o experienta de neuitat in timpul degustarii vinului, incercandu-se a se mentine atentia si pe materialul folosit, dar si pe design. 
Villleroy &Boch Group ofera pahare potrivite oricarui gust si oricarei ocazii.


Pahare de cocktail - 4 bucati pret intreg 149,99 Lei
Pahare de apa - 4 bucati Pret intreg:149,99 Lei
Pahare de sampanie::  4 bucati Pret intreg::179,99 Lei
Pahare de vin alb - 4 bucati Pret intreg: 179,99 LeiAceasta gama  eleganta contine 5 pahare - 3 pentru vin si 2 pentru diverse bauturi. In ceea ce priveste paharele de vin, este important sa il alegeti pe cel potrivit, deoarece in cel adecvat isi va dezvalui vinul toate aromele sale, cat si caracterul. De fapt, aro si gustul vinului pot fo modificate de forma, volumul si marimea paharului, cat si de buza acestuia. Combinatia perfecta dintre deschiderea, inaltimea si diametrului cupei poate duce la crearea paharului perfect.


Paharele  au caracteristici calitative unice: sticla cristalina de inalta calitate, margine subtire si delicata, pahar monobloc (cupa si piciorul sunt facute dintr-o singura bucata de sticla) ceea ce face ca paharul sa fie mai rezistent, potrivit pentru masina de spalat vase.

Oferta a fost valabila in perioada 16.11.2015 - 06.06.2016 la Mega Image pahare Vivo.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu