luni, 21 septembrie 2015

Curs de istorie al tatarilor

Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” organizează, pentru al doilea an consecutiv, cursul „Istoria și Civilizația Tătarilor”. Cursul va fi susținut de Metin Omer, doctorand la Universitatea „Hacettepe” din Ankara (Turcia). Cursul se derulează în baza unui protocol de colaborare între Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România.
Cursul este destinat atât studenților și masteranzilor de la Universitatea „Ovidius”, indiferent de specializare, dar și tuturor celor care vor să afle principalele repere ale evoluției istorice a tătarilor. Cursul „Istoria și Civilizația Tătarilor” din anul universitar 2015 – 2016 va aborda și subiecte noi, care nu au fost dezbătute în cadrul cursului de anul trecut, astfel că, alături de noii cursanți, se pot înscrie și cei care au absolvit cursul în vara acestui an.
Cursul este gratuit, pentru participare fiind suficientă completarea unui formular de înscriere care se găsește la sediul central al UDTTMR, pe site-ul uniunii, www.uniuneatatara.ro, dar și la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius”. Formularele completate pot fi depuse atât la secretariatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din Romania (Str. B.P. Hașdeu, Nr. 53, Constanța, telefon: (004) 0241.52.01.86) sau la adresa de e-mail udttmr@yahoo.com, cât și la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice (Campus, Aleea Universității, nr. 1, Corp A, Constanța, telefon: (004) 0241.67.14.48). Data limită pentru înscriere este 5 octombrie 2015.
Deschiderea oficială a cursului va avea loc în prima săptămână după începerea anului universitar, la o dată la care va fi anunțată ulterior.Cateva linkuri:
https://www.facebook.com/udttmroficial
http://interetnica.ro/au-inceput-inscrierile-pentru-cursul-istoria-si-civilizatia-tatarilor-formular-de-inscriere/
http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-udttmr-organizeaza-cursul-istoria-si-civilizatia-tatarilor-si-8221-la-ovidius-si-8221-267140
http://www.cugetliber.ro/stiri-politica-daca-vreodata-in-romania-nu-vor-mai-exista-tatari-o-sa-fie-numai-vina-noastra-264244

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu