marți, 18 noiembrie 2014

Da o sansa in plus educatiei

Am fost zilele trecute la o conferinta despre educatie, cum sa fii un parinte mai bun, avand in vedere ca parintii trebuie sa se adapteze noilor necesitati ale copiilor intr-o lume tot mai tehnologizata si mai dinamica.

Antonia Noel ne-a prezentat cateva idei si solutii privind relatia parinte-copil si relatia copil-tableta. Concluzia a fost ca, dezvoltand o relatie cu tableta, relatia parinte-copil se cam pierde. Parintii prezenti in sala au ridicat problema adaptarii copilului la ceilalti copii, care vorbesc numai despre jocuri si au tablete si care exclud din cercurile lor pe copiii care nu au asa ceva. Solutia prezentata a fost ca acel copil trebuie sa isi formeze relatia cu ceilalti copii si prin alte aptitudini, nu numai prin discutia despre tehnologii.

La intrare toti cei participanti la conferinta au primit pliante, revista Psyhologies si cosmetice Oriflame, constand in gel de dus Swedish Spa si crema de corp Divine.

Inainte sa plec am cumparat o carte de Michael Thompson, "Prieteni buni, dusmani aprigi" in care se prezinta viata sociala a copiilor.
Am ajuns la aceasta cinferinta participand la un concurs pe Facebook, la care am castigat.




0 comentarii :

Trimiteți un comentariu